DJ häihin- Tilaa DJ 

DJ viihdyttää koko juhlien ajan

Jos kaipaat häihin, yritystilaisuuksiin tai mihin tahansa muihin juhliin seremoniamestaria, joka huolehtii hyvästä fiiliksestä ja musiikista, tilaa meiltä huippu-DJ. Deejiiltämme sujuu levyjen pyörittämisen ohella sujuvasti niin juontaminen kuin karaoken vetäminen.

Ammattitaitoinen DJ huolehtii juhlavieraiden viihtymisestä koko juhlan ajan. Hän ottaa vieraat vastaan heidän saapuessaan juhliin. DJ toimii tunnelman keventäjänä ja voi juonnoissaan kertoa juhlavieraille esimerkiksi juhlien aikataulusta ja ohjelmasta. DJ voi tarvittaessa toimia myös juhlan varsinaisena juontajana.

Juhlan alussa tiskijukka toimii loistavasti jäänsärkijänä ja tunnelman kohottajana sekä loppuillasta tanssittajana. Äänentoistolaitteitamme voidaan vapaasti hyödyntää myös juhlien muuhun ohjelmaan, esim. juontoihin, kilpailuihin ja puheisiin. DJ on paikalla koko juhlien ajan varmistamassa, että laitteet toimivat ja haluttu tunnelma saavutetaan. Vaikka juhlien musiikista vastaisikin pääosin bändi, tulee DJ tarpeeseen viimeistään bändin taukojen aikana.

Mikäli juhlasi kaipaavat lisäksi muuta viihdyttävää ohjelmaa, karaoke on takuuvarma valinta. Karaoke vapauttaa tunnelmaa ja tempaa juhlavieraat mukaansa.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi »

Musiikki valitaan yhdessä DJ:n kanssa

Juhlien musiikkityyli sovitaan DJ:n kanssa hyvissä ajoin ennen juhlapäivää. Voit halutessasi esittää tarkkojakin toiveita musiikin suhteen, tai vain antaa suuntaviivoja musiikkityylin osalta. Kaikki palvelumme DJ:t ovat kokeneita musiikkityöntekijöitä, ja heillä on kyky lukea juhlien tunnelmaa myös juhlan kuluessa ja muokata musiikkityyliä sen mukaisesti. Illan aikana voidaan soittaa myös vieraiden musiikkitoiveita tai laulaa karaokea.

Löydä lähin DJ

Olemme käytettävissä koko Etelä-Suomen alueella. Laskemme aina juhlapakettiemme matkakulut asiakkaan kannalta edullisimmasta mahdollisesta lähtöpisteestä. DJ-palvelumme lähtöpisteinä toimivat Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio.

Lue lisää paikkakuntakohtaisista palveluista: 

DJ häihin - kaikkialle Suomessa

  010 292 5290
(arkisin klo 9-16)
  myynti@djhaihin.fi

Hääbändi, DJ vai molemmat?

Tilaa ilmainen opas, josta saat vinkkejä hääjuhlien tunnelman rakentamiseen musiikin avulla. Voit säästää jopa 1000 euroa häävalmisteluissa

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

DJ häihin
myynti@djhaihin.fi
www.djhaihin.fi

Y-tunnus: 2659424-9