Kokemuksia

Lue asiakkaiden kokemuksia DJ häihin -palvelusta

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

”Hääjuhlamme onnistu hyvin, moni on kehunut juhliamme ja juhliemme fiilistä, johon varmasti vaikutti hyvä tiskijukka.”
Tero Hakanen, häät 10.9.2022, Korvenhovi, Jämijärvi

 

”Dj osasi tosi hyvin lukea yleisön musiikki mieltymyksen ja sai porukan mukaan tanssimaan. Vaikka sovimme alustavasti kolme häävalssia, osasi dj hyvin lukea tilanteen, että ihmiset halusivat tanssia enemmän. Dj oli myös pirteä, mukava ja otti biisitoiveita hyvin vastaan.

Nina Heiniluoma, häät 20.8.2022, Jämijärvi, Korsukylä

 

”Popmaster oli oleellinen pala hääjuhlaamme! Auttoi valtavasti, kun ammattilainen hoitaa mikrofonia, taustamusiikkia, äänenvoimakkuutta, illan toiveita, lisävalaistusta ja vaikka mitä. Juontajamme myös ehdotti meille soveltuvia valolaitteita ja illan tanssien aloitusseremoniaa! Sovittu aikataulu piti täydellisesti ja asioista sopiminen oli mutkatonta. Jopa jähmeät sukulaiset saatiin parketille illan aikana!”
Tapio Puukka, häät 20.8.2022, Wanha Bäckby, Vantaa

 

”Hääjuhlamme onnistu hyvin, moni on kehunut juhliamme ja juhliemme fiilistä, johon varmasti vaikutti hyvä tiskijukka.”
Martti Koskela, häät 13.10.2018, Levinin Kellari, Porvoo

”Ihan mahtava DJ! Kiitos!”
Henna Niemi, häät 29.9.2018, Juhlatila Ankkuri, Nokia

”Hommat hoitui hyvin ja sovitusti. Huomasi että dj viihtyy työssään ja teki hyviä biisiehdotuksia esim. ohjelmanumeroihin. Iso kiitos teille!”
Enni Varnamo, häät 18.8.2018, Pontela, Piikkiö

”DJ:n toiminta hääjuhlamme DJ:nä oli esimerkillistä. Kaikki sujui aivan nappiin eikä toiminnassa ollut mitään ongelmaa tai epäselvyyttä.”
Aleksi Hietanen, häät 18.8.2018, Heinoon yhteistalo, Sastamala

”DJ valmistautui tapahtumaan hyvin ja otti hyvin huomioon toiveemme sekä lisasi omia hyviä ideoita esim. mitä kappaleita voisi soittaa kimpun ja sukkanauhan heiton yhteydessä.  Kaikki hoitui sujuvasti ja joustavasti valmistautumisen ja laitteiden kasaamisen osalta. Eikä meidän tarvinnut huolehtia mistään ohjeistuksen lisäksi mikä oli hienoa. Juhlissa myös kaikki meni hyvin. DJ soitti musiikkia meidän toiveiden mukaisesti ja huomioi hyvin eri tilanteet ja sovitti niihin musiikin ja voimakkuuden tilanteen mukaisesti sekä sai vieraat tanssimaan. Kiitos!”
Miira Eranka, häät 11.8.2018, Haikon Kartano, Porvoo

”DJ hoiti hommansa todella hyvin. Sai nuoremmat ja vanhemmat innostumaan tanssimisesta. Minulle tuli 65v setäni innoissaan kertomaan kuinka DJ soitti hänen suosikki rautalankakappaleen 50 vuoden päästä. Yleensä DJ:t ovat joko nuorille tai vanhemmalle porukalle, mutta meidän DJ sai kaikki innostumaan.”
Niko Eskola, häät 11.8.2018, Mustiala, Tammela

”Palvelunne oli kaiken kaikkiaan helppoa, joustavaa sekä otitte huomioon kaiken mitä pyysimme. 5/5”
Marianna Aarnio, häät 11.8.2018, Turku

”Tuhannesti kiitoksia. Dj oli rautainen ammattilainen ja teki päivästämme täydellisen!”
Ville Tuovinen, häät 11.8.2018, Villa Wolax, Kaarina

”DJ sai paljon kehuja. Täyden kympin DJ ! Sai ihmiset liikkeelle jo heti alkuillasta ja piti menoa yllä koko soiton ajan. Kuunteli ja toteutti toiveet, kuten halusimme.”
Susanna Maaninen, häät 4.8.2018, Muhos

”Kiitos paljon palvelustanne! Täysi pelastus hääjuhlissamme, joissa toinen kaasoista sairastui kesken päivän. DJ oli ammattitaitoinen ja hoiti myös tilaisuuden muuta ohjelmaa kuten leikkejä lopun iltaa. Olemme todella tyytyväisiä, mikään muu palvelu (kuten bändi) olisi pelastanut loppu iltaa näin hyvin!”
Veera Ahonen, häät 28.7.2018, Toivakka

”Me emme voisi olla tyytyväisempiä palveluihinne! Dj soitti häissämme ja teki sen upeasti! Kaikki toiveemme huomioitiin, dj tuli etukäteen kotiimme tapaamaan meitä ja suunnittelemaan juhliamme. Hän oli jopa vieraillut tapahtumapaikalla etukäteen! Toiminta oli alusta loppuun erittäin ammattimaista ja osaavaa, saimme juuri toivomamme valoshown! Dj oli erittäin joustava, päätimme siirtää juhlien jatkot isolle terassille kuumuuden takia ja dj hoiti kaiken, myös illan yllätysvieraamme esitykseen kuuluvan musiikin. Hän luki tunnelmaa tarkasti ja sai todella vipinää juhlaväkeen! Olemme niin tyytyväisiä, musiikki on iso osa juhlia ja dj:mme kohotti tunnelman kattoon. Voimme todella suositella palvelujanne, iso kiitos!”
Elisa ja Joel Kanerva, häät 28.7.2018, Kiialan Kartano, Porvoo

Aivan mahtavat juhlat ja kiitos siitä kuuluu teidän DJ:lle, Mahtavasti heittäytyi mukaan kaikkeen ja sai ihmiset innostumaan, suosittelen teitä varmasti ystävilleni. Iso kiitos teille ja eritoten DJ:lle.”
Jessica Ulmala, häät 28.7.2018, Hartola

”Ihan rehellisesti sanoen paras dj jonka olen missään hääjuhlissa tai vastaavissa tapahtumissa kohdannut. Aivan erinomainen tilannetaju ja kyky innostaa. Teki juhlistamme paremman.”
Antti Rutanen, häät 21.7.2018, Korsukylä, Jämijärvi

”Dj suoriutui erinomaisesti hommastaan, kahvin lomassa taustamusiikki oli oikealla äänenvoimakkuudella ja mukavan rentoa. Hääohjelmana suoritettu Speden Spelit kisailu pidettiin aiottua myöhemmin, johon DJ joutui lonkalta heittämään taustamusiikit ja onnistui täydellisesti. Hyvää pelisilmää myös alkuillasta, kun lapsia oli vielä paikalla, kun oli aluksi pieni ”lasten disco” tanssilattialla. Loppuillasta väki intoutui vielä karaokeen, vaikka sitäkään ei ollut etukäteen sovittu ja sekin meni loistavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä ja häistämme tuli meille ikimuistoinen päivä ja jälkeenpäin ajateltuna Dj:n valinta oli loistava valinta tuplasti kalliimman hääbändin sijaan, joka soittaa vain tietyt kappaleet. Dj oli miellyttävä käytökseltään ja tuli juttuun kaikkien kanssa, pelkkää hyvää sanottavaa meiltä palvelustanne.”
Kai Viitanen, häät 21.7.2018, Kokkola

”Kiitos! Teitte meidän juhlasta aivan mahtavat! Dj oli mukava ja joustava, kuunteli toiveita ja noudatti etukäteen sovittuja musiikkityylejä. Kun sisällä oli liian kuuma ja väki siirtyi ulos, dj siirsi toisen kaiuttimen osoittamaan ulos, jotta saimme sielläkin fiilistellä musiikin tahtiin. Viimeiseen biisiin asti oli tanssilattialla porukkaa. Ihan mahtava meininki! Kiitos!”
Viivi Sarvijärvi, häät 21.7.2018, Parkkuun Seurantalo, Ylöjärvi

”Oli kyllä DJ niin loistava!! Meillä hääjuhlassa ruokailussa oli taustamusiikkia ja sit tanssittiin valssia ja poppia ja rokkia.
Etukäteen laitettiin musiikkilistaa, josta selvisi vähän millaisesta musiikista tykätään. Muutoin annoimme ammattilaiselle vapaat kädet. Haluttiin vielä parilla tunnilla jatkaa musiikin soittamista ja se onnistui muitta mutkitta! Onnistuneet juhlat kertakaikkiaan!”
Tarja Aalto, häät 14.7.2018, Mämmen Metsäpirtti, Äänekoski

”Erityiskiitos DJ:n muokkautumistaidoista sekä ihanasta mieleenjäävästä laulusta yllätysnumerona!”
Jenny Terävä, häät 7.7.2018, Tuurun Linna, Piikkiö

”Täyden 10 palvelua! DJ piti huolen, että niin me, kuin häävieraamme viihdyimme loistavasti juhlissa. Olimme etukäteen lähettäneet vieraiden toiveita kappaleiden suhteen ja näiden lisäksi myös illan aikana tulleet toiveet otettiin ihanasti huomioon! DJ lupautui vielä jäämään puolituntia sovittua pidempään ja taisi vielä sen viimeisen biisin jälkeenkin tulla kaksi lisää :D we want more! :) I S O KIITOS!”
Lotta Levo, häät 7.7.2018, Pukkilan Kartano, Salo

”Ei mitään moitittavaa, täysi kymppi DJ:lle!”
Liisa Häkkinen, häät 26.5.2018, Anttola, Mikkeli

”Harmi kun 10 on maksimi arvosana. Kaikki toimi todella mallikkaasti. Yhteydenpito DJ:n kanssa ennen juhlia toimi hienosti. Illan aikana DJ soitti toivomaamme musiikkia, ja vieraiden toiveet toteutettiin sujuvasti ns. ”sopivassa välissä”. DJ:n pukeutuminen toiveiden mukaista, ja vaikka laitteet koottiin hääjuhliemme aikana oli toiminta hyvin huomaamatonta. SUURI KIITOS JA VAHVA SUOSITUS!!”
– Petri Vironen, häät 19.5.2018, Haulitehdas, Tampere

”Hienosti toimiva palvelu, ja kaikki pelasi hyvin.”
Ari Suikkanen, häät 24.2.2018, Mäntyharjun Nuorisoseurantalo, Mäntyharju

”Juhlat onnistuivat hyvin, DJ oli ajoissa paikalla ja hoiti kaiken asiallisesti, rauhallisella tyylilla. Kaikki sujui odotusten mukaan. Loppuillasta musiikki oli mielestamme  liian kovalla, mutta DJ vahensi heti voimakkuutta kun mainitsimme asiasta. Hän myos soitti kaikki vieraiden toivekappaleet. Kiitokset!”
Sirpa Saari, häät 24.2.2018, Huvitupa, Vantaa

”Olimme todella tyytyväisiä Dj toimintaan. Musiikki oli aivan mahtavaa ja selvästi rentoutti häiden tunnelmaa alusta lähtien. Todellakin suosittelen häitä järjestäville teidän palveluitanne.”
Katriina Kivitalo, häät 3.2.2018, Haulitehdas, Tampere

”Tiedän mistä otan dj:n myös seuraavalla kerralla, jos järjestän juhlia.”
Arttu Lindroth, häät 18.11.2017, Wanha Bäckby, Vantaa

”DJ soitti juurikin sellaista musiikkia kuin halusimme. Yhteydenotto ennen häitä toimi juuri niin hyvin kuin se vaan toimia vaan voi. DJ oli aivan mahtava tyyppi, otti myös kaasojen pyynnöt sujuvasti huomioon. En voi muuta kuin kehua palvelua ja varsinkin DJ:tä joka oli häissämme soittamassa!!!!”
Turkka Leppäaho-Hellevaara, häät 30.9.2017, Kakskerran Hirvilampi, Turku

”Todella hyvin hoidettu kokonaisuus. Olemme todella tyytyväisiä!”
Janne Taka-Prami, häät 30.9.2017, Huhkon Kartano, Raisio

”Kiitos että teitte osaltanne hääpäivästämme täydellisen. Kaikki meni sovitusti ja DJ todella osasi hommansa.”
Jaana & Tuukka Kivi, häät 30.9.2017, Vaihmalan Hovi, Lempäälä

”DJ huolehti ammattaitaitoisesti, monipuolisesti ja hienosti hääjuhlamme musiikipuolesta. Toiveemme otettiin hyvin huomioon, väki viihtyi tanssilattialla, ja jälkeenpäin olemmekin saaneet kiitosta DJ:n toiminnasta. Suuret kiitokset!”
Kirsi Korhonen, häät 9.9.2017, Kanteenmaan Nuorisoseurantalo, Punkalaidun

”Olimme hyvin tyytyväisiä, että DJ kunnioitti biisivalintojamme ja järjestikin meille ihan mahtavat häät musiikin puolesta. :) Tuli tanssittua niin paljon, että liikkuminen oli vaikeaa kolmen päivän ajan. :D Voimme suositella!”
Mari Havia, häät 9.9.2017, Männistön lava, Tuusula

”Varmaa ammattitaitoa ja hyvää asiakaspalvelua. Luotin täysin siihen, että saamme luvatun laadukkaan Dj:n häihimme.”
Milka Koivunen, häät 9.9.2017, Ravintola Kaupinpuisto, Tampere

”Olimme äärimmäisen tyytyväisiä koko pakettiimme, jonka tilasimme teiltä! DJ oli loistava, ammattitaitoinen ja kaikki sujui todella hyvin hääpäivänä. Olemme todella tyytyväisiä! Kiitos :)”
Elina Luumi, häät 19.8.2017, Kytäjän Juhlatila, Hyvinkää

”Paras mahdollinen Dj häihimme! Hän oli täysillä mukana ja huomioi kaikki musiikkitoiveet. Myös juonnot olivat luontevia. Hän sai paljon kehuja häiden aikana sekä nyt häiden jälkeenkin. Emme voisi kiitollisempia olla! Kiitos!”
Emilia Wallenius, häät 5.8.2017, Mouhijärvi

”Heti ensimmäisesti puhelusta lähtien DJ hoiti kaiken erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Hän käyttäytyi juhlan luonteeseen sopivalla tavalla ja osasi ottaa hienosti sekä vieraat että hääparin huomioon. Erittäin miellyttävä persoona. Myös vieraat kehuivat sekä DJ:tä että hänen soittamaansa musiikkia kovasti. Musiikki oli erittäin monipuolista ja DJ otti hienosti huomioon pitkin iltaa esitetyt toiveet. Vaihtelut musiikkityylistä toiseen olivat erittäin sujuvia ja hän onnistui ujuttamaan listalle kaikki toivekappaleemme. Vieraat sekä hääpari viihtyivät tanssilattialla koko illan. Ja erityisen iso plussa joustavuudesta, DJ jäi soittamaan puoleksi tunniksi sovittua pidempään pyynnnöstämme. Kaiken kaikkiaan ihan loistavasti hoidettu ilta, iso kiitos!!!”
Ari-Pekka Piilola, häät 29.7.2017, Ali-Marttilan Tila, Kangasala

”Kaikki sujui tosi mutkattomasti, en tiedä mitään negatiivista sanottavaa. Pelkkiä ruusuja vain!”
Elina Rönnberg, häät 29.7.2017, Ravintola Alma, Seinäjoki

”Aivan loistava DJ!! Vieraat kehuivat ja ylistivät dj:tä useaan kertaan häissä!! Täys kymppi suoritus!! Kiitos!!”
Saila Järvinen, häät 22.7.2017, Johteenpooki, Oulu

”Aivan mahtavasti vedetty ilta! Ruokailun aikana musiikki toi todella hyvän lisän tunnelmaan. Illemmalla lähtikin meno täysille ja vieraat vaikuttivat viihtyvän todella hyvin tanssilattialla. Suuret kiitokset DJ:lle, kun auttoi tekemään meidän hääpäivästä ikimuistoisen.”
Kevin Hauger, häät 22.7.2017, Rustholli, Tampere

”Dj juhlapaikalla toimi ammattimaisesti ja arvioi musiikin laadun hienosti yleisönsä huomioonottaen. Otti toiveet huomioon, oli joustava tarvittaesa ja muutoinkin mukava tyyppi. Voin suositella muillekin.”
Tiia Lehtonen, häät 22.7.2017, Karhulampi, Paimio

”Aivan huikea Dj oli meille valittu! Iso kiitos teille!”
Sanni Saario, häät 15.7.2017, Finlaysonin Palatsi, Tampere

”DJ saapui paikalle ja otti tilanteen haltuun, hääjuhlissamme oli oikea meno joka tilanteessa: vihkimisestä aina aamun viimeisiin hitaisiin!”
Henri Luukkanen, häät 8.7.2017, Taipaleen Tila, Petäjävesi

”Hääpäivänä tunnelma oli loistava. Ruokailun aikana ihana taustamusiikki toi rennon sekä lämpimän fiiliksen, hääpari sekä vieraat saivat vain nauttia olostaan. Iltaa kohden meno lähti hienosti käyntiin, tanssilattialle eksyi jo alkuillasta porukkaa ja siellä viihdyttiin pilkkuun asti. Vieraat kävivät pitkin iltaa kyselemässä (ja soittelivat vielä perään juhlien jälkeenkin) että mistä olemme löytäneet näin hyvän dj:n.”
Anette Örn, häät 1.7.2017, Kellohalli, Helsinki

”DJ oli todella hyvä, pysyi kärryillä kokoajan ja tiesi kyllä mistä musiikista meidän väki tykkäsi. Kuunteli toiveita ja tuli vieraiden kanssa hyvin juttuun. Kiitos!”
Kirsi Yli-Nissilä, häät 1.7.2017, Pappisten lava, Loimaa

”Kiitos hyvästä palvelusta. DJ hoiti homman erittäin hyvin ja vieraat viihtyivät hyvin.”
Petri Joensuu, häät 1.7.2017, Manttaalitalo, Lempäälä

”Kiitos dj:lle! Soittolistat oli erinomaisia ja vieraiden toiveita kuunneltiin hyvin. Häävalssin miksaus meni nappiin. Yhteydenotto meni vähä myöhälle, mutta eipä se haitannut koska homma toimi niin hyvin. Ruusuja koko palvelulle ja voin suositella koska vain ja kelle tahansa ;)”
Anniina Pukkila, häät 17.6.2017, Onnela, Härmä

”Täydellinen päivä ja DJ oli erittäin hyvin ajantasalla. Onneksi oli hyvät kengät, niin jaksoi tanssata viimeiseen biisiin asti. Kiitos paljon, varmasti suosittelen teitä eteenpäin!”
Ilona Satola, häät 10.6.2017, Rustholli, Tampere

”Hää DJ:lle iso kiitos aivan mahtavasta setistä. Ei olisi voinut parempaa toivoa, juhlamme olivat ikimuistoiset.”
Toni Niittylahti, häät 3.6.2017, Sahalahti Resort, Puumala

”Juhlat sujuivat hyvin ja musiikki toimi koko juhlan ajan moitteettomasti. Dj:llä oli hyvä tilannetaju musiikin suhteen ja toiveita oli kuunneltu. Mukavaa oli myös, että lopetusaika oli joustava, kun bileet jatkuivat pidempään kuin oli alkuun ajateltu. Tunnelma oli loppuun asti katossa ja kaiken kaikkiaan ei negatiivista sanottavaa. Kiitos!”
Veera Kallio, häät 20.5.2017, Vammalan Seurantalo, Sastamala

”DJ:n kanssa päästiin heti suunnitteluvaiheessa samalle aaltopituudelle musiikin suhteen. Itse juhlassa niin ruokailun aikana soitettu taustamusiikki kuin illemmalla soitettu biletysmusiikkikin keräsivät kehuja myös vierailta. DJ myös toteutti ihailtavalla pieteetillä hääparin ja vieraiden hieman erikoisempiakin biisitoiveita illan mittaan. Emme voisi olla tyytyväisempiä!”
Tanja ja Alexander Winqvist, häät 11.2.2017, Hintsan Vintti, Raisio

”Tilasin häihini karaoke/dj settiä vähän viime hetkellä – taisiko olla alle kuukausi H-hetkestä ja teille se oli no problem. Itse asiassa, en keksi mitään mikä ei olisi järjen rajoissa teille no problem. DJ veti meidän setin rautaisella ammattitaidolla, villiten suomalais-englantilaisen hääyleisön karaoken pauloihin, rehellisesti sanottuna, tuhannesti suuremmalla menestyksellä kuin me suunnittelupäässä olisimme uskoneetkaan. Meidän häitä ollaan tanssimassa toivottavasti vain sen kerran ja mikään ei olisi voinut sujua sutjakammin Täyden kympin palvelua!”
Tiina Lilja, häät 31.12.2016, Koijärvitalo, Forssa

”Valitettavasti mitään rakentavaa palautetta ei ole, sillä kaikki meni nappiin ensimmäisestä biitistä viimeiseen. Suurkiitos DJ:lle! Aivan jäätävä setti! Täydensi tunnelman ja loi siitä huikean! Suosittelemme täysin palkein!”
Henriikka Kivinen, häät 19.11.2016, Einon Pirtti, Orivesi

”DJ oli kyllä huipputyypppi! Eläytyi työhönsä, kuunteli toiveet ja tietty täytti ne parhaansa mukaan! Suosittelen vilpittömästi!”
Katja Honkanen, häät 24.9.2016, Villa Meri, Särkisalo

”Olemme todella tyytyväisiä palveluunne! Saimme DJ:n helposti varattua vaikka olimme todella myöhään liikkeellä (3 viikoa ennen häitä). DJ hoiti loistokkaasti työnsä, oli mahtavalla tuulella ja meiningissä mukana. DJ otti meidän musiikkitoiveemme huomioon ja osasi hyvin solveltaa musiikkia niin että me ja vieraamme viihtyivät tanssilattialla koko illan. :-) Suosittelen lämpimästi! Kiitos!”
Johanna Laakso, häät 17.9.2016, Kavalton Tila, Piikkiö

”Mielestäni kaikki sujui hyvin ja sovitusti. DJ huomioi musiikkitoiveemme ja jousti tarpeen mukaan. Ei mitään moitteen sijaa. :) Olen tyytyväinen, että päädyin palkkaamaan DJn häihimme.”
Päivi Karppanen, häät 3.9.2016, Tammiston Tila, Naantali

DJ oli aivan mainio! Todella ammattitaitoinen, ystävällinen ja pilke silmäkulmassa. Keinutti myös lastenrattaat siinä ohessa, jotta äiti sai syödä rauhassa. =) Suosittelen häntä varmasti kaikille, jotka tarvitsee DJ:n! Iso kiitos!”
Sofia Kohtala, häät 20.8.2016, Kepon Kartano, Jepua

Erinomainen ammattitaito ja tilannetaju. Koko illan oli sopivaa musiikkia ja kaikki ihmeellisimmätki musiikkitoiveet löyty. Pysty hyvin omalla toiminnallaan kohottamaan juhlakansan fiilistä. Kaikin puolin täyden kympin suoritus.”
Mira Salmela, häät 20.8.2016, Lounais-Hämeen Pirtti, Tammela

Kaikki meni erinomaisesti. Dj:tä kehuttiin paljon. Hän teki meidän täydellisestä hääpäivästä vielä täydellisemmän, soitti toivebiisit ja jopa illan aikana tulleita toiveita monta. Hänellä oli tilannetajua ja iloinen mieli koko illan.”
Eeva Arponen, häät 6.8.2016, Tammiluodon Viinitila, Parainen

DJ soitti antamamme kategorioiden mukaista musiikkia. Hän osasi todella hyvin saada porukan mukaan ja tunnelma oli katossa aina viimeiseen biisiin asti.”
Minttu Lehtonen, häät 6.8.2016, Puimalan Lato, Liedon Vanhalinna

DJ hoisi homman ammattimaisesti ja kuitenkin rennolla otteella (niin kuin oli suunniteltu). Lisäksi hänen reagointi musiikkivalinnoillaan juhlamme eri ohjelmanumeroihin ansaitsee erityiskiitokset!”
Antti Lähteenmäki, häät 6.8.2016, Venesjärven rantalava, Kankaanpää

Meidän dj oli aivan mahtava. Koko ajan ajan hermolla ja kärsivällisesti toteutti kaikki toiveet. Täysi 10.”
Outi Mäenpää, häät 23.7.2016, Villa Näsirinne, Ylöjärvi

DJ hoiti homman todella tyylikkäästi ja ammattimaisesti. Vierailtakin kuultu pelkkää positiivista. Suosittelemme lämpimästi muillekin.”
Jari-Pekka Hokkanen, häät 23.7.2016, Rievelinmutka, Heinola

Juontajamme on todella mukava ja miellyttävä kaveri, joka hoitaa hommansa juuri niin kuin on toivottu. Hän on sopivan neutraali, mutta ottaa yleisön juuri niin kuin tilanne vaatii. Häneen on helppo ottaa kontaktia. Kiva ja ammattitaitoinen kaveri, joka sopii mielestämme oikein hyvin alalle! Kaikki muutenkin toimi oikein hyvin ja kaikilla oli kivaa, mikä on pääasia.
Heli ja Upi Penttinen, häät 16.7.2016, Tarinmaan VPK, Janakkala

Oli ihan mahtavat häät ja yksi merkittävin tekijä juhlien onnistumiselle oli hyvä musiikki, joka piti tunnelmaa yllä!
Susanna Roto, häät 9.7.2016, Hotel Kämp, Helsinki

Työntekijänne oli ammattitaitoinen DJ ja muutenkin huipputyyppi ja merkittävä osa täydellisesti onnistunutta päiväämme. Kaikki vieraat tykkäsivät illan musiikkivalinnoista ja tunnelma pysyi huipussaan pikkutunneille saakka.
Soila Tuomainen, häät 2.7.2016, Zoolandian Makasiinisali, Lieto

DJ:n toiminta illan osalta oli täydellistä kaikin puolin. Musiikkivalinnat sopivat juhlan tunnelmaan hienosti ja oli myös hyvä, että juhlaväki sai käydä esittämässä kappaletoiveita. DJ oli hauska persoona ja voisin suositella häntä juhliin soittamaan ehdottomasti. Juhlaväki oli todella tyytyväinen ja ilta sujui mahtavasti!”
Juuso Lepola, häät 2.7.2016, Villa Åkerblom, Espoo

Kaikki meni niin kuin oli sovittu. Vieraat ja hääpari viihtyivät. Hyvillä mielin voin suositella toisillekin.”
Eija Lehtisalo & Juha Nurminen, häät 28.5.2016, Wallilan kartano, Uusikaupunki

Ei voi kuin nöyrästi kiittää, miten hienosti Dj hoiti hommansa. Kaikki sujui alusta loppuun erinomaisesti ja ammattitaitoisesti. Musiikki on hyvää ja vieraat viihtyivät. Dj oli nappivalinta meidän häihin.”
Hanna Patamaa, häät 28.5.2016, Tuomiston Tila, Muurame

DJ häihin - kaikkialle Suomessa

  010 292 5290
(arkisin klo 9-16)
  myynti@djhaihin.fi

Hääbändi, DJ vai molemmat?

Tilaa ilmainen opas, josta saat vinkkejä hääjuhlien tunnelman rakentamiseen musiikin avulla. Voit säästää jopa 1000 euroa häävalmisteluissa

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

DJ häihin
myynti@djhaihin.fi
www.djhaihin.fi

Y-tunnus: 2659424-9