Häämusiikki luo tunnelman ja saa vieraat viihtymään

Häät ovat ainutlaatuinen tapahtuma, johon musiikki ja tanssi kuuluvat olennaisesti. Koska räätälöimme musiikin jokaiseen juhlaan morsiusparin toiveiden mukaisesti, on luvassa aina omannäköiset juhlat.

Häämusiikista huolehtii yleensä joko hääbändi tai DJ, ja usein vastuuta jaetaan illan aikana. Nykyään yhä useampi valitsee häihinsä DJ:n, joka soittaa musiikkia ja huolehtii vieraiden viihtymisestä juhlien alusta loppuun saakka. DJ:n juontama karaoke on suosittu viihdyke häissä ja loistava ohjelmaidea polttareihin.

Lue lisää DJ-palvelustamme.

Lue lisää hääkaraokesta ja muista karaokepalveluistamme.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi »

Suosituimmat häävalssit

Suosituimpiin häävalsseihin voit tutustua seuraamalla ja kuuntelemalla Popmasterin Spotify-listaa Häävalssit. Jos sinulla ei ole Spotify-tiliä, voit kuunnella valsseja myös Popmasterin nettisivujen kautta.

Vaihtoehto valssille

Jos valssi ei sovi häidesi tyyliin, on vaihtoehtona tanssia häätanssi. Tanssimusiikkina toimii melkein mikä tahansa kappale – uusi tai vanha, iskelmää tai rockia. Usein morsiuspari valitsee musiikiksi itselleen merkityksellisen kappaleen yhteisen matkan varrelta.

Olemme koonneet listan suosituimmista häätanssikappaleista Spotifyhin. Kuuntele Häätanssit ja laita seurantaan! Listaa voi kuunnella myös Popmasterin nettisivuilla.

DJ häihin - kaikkialle Suomessa

  010 292 5290
(arkisin klo 9-16)
  myynti@djhaihin.fi

Hääbändi, DJ vai molemmat?

Tilaa ilmainen opas, josta saat vinkkejä hääjuhlien tunnelman rakentamiseen musiikin avulla. Voit säästää jopa 1000 euroa häävalmisteluissa

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

DJ häihin
myynti@djhaihin.fi
www.djhaihin.fi

Y-tunnus: 2659424-9