Karaokepalvelut

Karaokepalvelun tilaaminen juhliisi käy näppärästi kauttamme. Valikoimassamme on erityisesti häitä ajatellen suunniteltu hääkaraoke-palvelu, mutta hääjuhlaan tai esimerkiksi polttareihin sopivat mainiosti myös bilekaraokeheavykaraoke tai lasten karaoke.

Karaokevetäjällämme on aina mukana laaja musiikkivalikoima, joten alkuillasta juontaja voi toimia DJ:nä nostaen vähitellen juhlien tunnelmaa.

Annamme mielellämme opastusta ja vinkkejä myös  Facebookissa ja puhelimitse, 010 292 5290, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi »

Hääkaraoke

Karaoke on takuuvarma ohjelmanumero kaikkiin juhliin, myös häihin. Lue lisää.

Bilekaraoke

Bilekaraoke yhdistää DJ-palvelut ja karaoken. Bilekaraokessa laulamiseen ei suhtauduta vakavasti vaan illan tunnelmaa nostatetaan sekä levymusiikilla että vaihdikkailla karaokekappaleilla. Hyvin monesti bilekaraokessa lavalla nähdään näyttäviä yhteisesiintymisiä, joissa laulu raikaa lujaa ja tunnelma on korkealla. Bilekaraokessa tärkeintä ei ole laulaa hyvin vaan tärkeintä on pitää hauskaa!

Heavykaraoke

Heavykaraokessa ei tangoa lauleta ja itkuvirret poljetaan maan rakoon. Heavykaraoke tarjoaa raskaamman vaihtoehdon perinteiselle karaokelle. Heavykaraoken juontajat ovat itsekin vannoituneita raskaamman rockin ystäviä.

Lastenkaraoke

Lastenkaraoke on osuva ohjelmanumero asiakastilaisuuksiin, messuille ja syntymäpäiville. Lastenkaraoke sisältää kaikki lasten ja nuorten suosikkikappaleet aina Muumeista Cheekiin.

Lisää tietoa karaokepalveluistamme löytyy Popmasterin nettisivuilta.

DJ häihin - kaikkialle Suomessa

  010 292 5290
(arkisin klo 9-16)
  myynti@djhaihin.fi

Hääbändi, DJ vai molemmat?

Tilaa ilmainen opas, josta saat vinkkejä hääjuhlien tunnelman rakentamiseen musiikin avulla. Voit säästää jopa 1000 euroa häävalmisteluissa

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

DJ häihin
myynti@djhaihin.fi
www.djhaihin.fi

Y-tunnus: 2659424-9