Hääkaraoke

Karaoke on hauskaa ajanvietettä ja sopii ohjelmaksi monenlaisiin juhliin, myös häihin. Häissä karaoke luo rentoa tunnelmaa ja saa juhlavieraat mukaan laulamaan ja tanssimaan. Usein loppuillasta hääkaraoke on niin suosittua, että laulajia riittää jonoksi asti.

Laaja levystömme sisältää yli 10.000 karaokekappaletta, joista osa on kotimaisia karaokekappaleita ja osa ulkomaisia karaokekappaleita. Jokaiselle löytyy siis varmasti sopiva kappale laulettavaksi.

Toimintamme perustana on pitkäaikaiset yhteistyösopimukset karaokeravintoloiden kanssa. Teemme useita kymmeniä karaokeiltoja ravintoloissa joka kuukausi, joten juontajamme ovat kokeneita ammattilaisia työssään. Nyt sinulla on mahdollisuus saada karaoken konkari viihdyttämään myös omia häävieraitasi.

Kysy lisää hääkaraokesta p. 010 292 5290 tai Facebookissa.

Jos hääjuhlanne kaipaa yksittäisen ohjelman lisäksi juontajaa sekä musiikkia, kannattaa tutustua myös Häämusiikki ja DJ häihin -sivuihimme.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi »

Löydä lähin hääkaraoke

Järjestämme juonnettua hääkaraokea koko Suomen alueella. Laskemme aina juhlapakettiemme matkakulut asiakkaan kannalta edullisimmasta mahdollisesta lähtöpisteestä. Hääkaraoke-palvelumme lähtöpisteinä toimivat Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio.

Lue lisää paikkakuntakohtaisista palveluista: 

DJ häihin - kaikkialle Suomessa

  010 292 5290
(arkisin klo 9-16)
  myynti@djhaihin.fi

Hääbändi, DJ vai molemmat?

Tilaa ilmainen opas, josta saat vinkkejä hääjuhlien tunnelman rakentamiseen musiikin avulla. Voit säästää jopa 1000 euroa häävalmisteluissa

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

DJ häihin
myynti@djhaihin.fi
www.djhaihin.fi

Y-tunnus: 2659424-9