DJ häihin – hinta ei päätä huimaa

Tilaa DJ! Hinta määräytyy soittotuntien mukaan

  • 580 € / 5 tuntia
    • Sis. äänentoistolaitteet, kaiuttimet, levystöt, johdotuksen, 2 langatonta mikrofonia ja juontajan 5 tunniksi. Hinta sisältää myös 22” näytön omien kuvienne esittämiseen.
    • Pakettiin voidaan yhdistää myös karaokepalvelu + 50 €.
  • Lisätunnit 55 € / h
  • Matkakulut 0,60 € / km. Lähtöpisteinä Helsinki, Turku, Tampere, Lahti, Pori, Vaasa, Jyväskylä, Oulu ja Kuopio.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Bändin hinta on yleensä korkeampi

DJ on varteenotettava vaihtoehto perinteiselle bändille. DJ tulee myös yleensä bändiä edullisemmaksi, mikä saa monet kallistumaan edellä mainitun vaihtoehdon puoleen.

Bändin hinta vaihtelee runsaasti, mutta yleensä hinnat alkavat 700 eurosta ylöspäin. Kokeneemmat bändit veloittavat esiintymisestä usein enemmän, noin 1500 euroa illasta.

Kun bändi viihdyttää vieraita vasta illalla, DJ voi soittaa taustamusiikkia koko juhlan ajan. Näin tunnelma on korkealla alusta alkaen eikä synny kiusallisen hiljaisia hetkiä. Hyvä musiikki keventää tunnelmaa ja saa vieraat viihtymään paremmin.

Miksi tilata DJ ammattimaiselta DJ-yhtiöltä?

Kaikki juhlat ovat ainutlaatuisia tapahtumia, joihin kannattaa valita soittajaksi asiansa osaava DJ. Yksittäinen DJ olla voi tulla edullisemmaksi, mutta sisältää omat riskinsä. Jos yksittäinen DJ sairastuu, saa rahakkaamman keikan tai jopa lopettaa soittouransa juhlien alla, jäävät juhlat pahimmassa tapauksessa ilman musiikkia.

DJ häihin -sivuston kautta saat käyttöösi yli 100 ammatti-DJ:tä.  Kun tilaat soittajan ammattimaiselta DJ-yhtiöltä, voit olla varma, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Kannattaa muistaa, että juhlien kokonaiskustannuksissa DJ-palvelun hinta on varsin pieni ja maksaa itsensä takaisin onnistuneita juhlina.

Ota yhteyttä ja tilaa DJ! Hinnat löydät tältä sivulta.

Ota yhteyttä »

DJ häihin - kaikkialle Suomessa

  010 292 5290
(arkisin klo 9-16)
  myynti@djhaihin.fi

Hääbändi, DJ vai molemmat?

Tilaa ilmainen opas, josta saat vinkkejä hääjuhlien tunnelman rakentamiseen musiikin avulla. Voit säästää jopa 1000 euroa häävalmisteluissa

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

DJ häihin
myynti@djhaihin.fi
www.djhaihin.fi

Y-tunnus: 2659424-9